måndag 28 mars 2011

Stämma och lite annat trevligt




Nu är det vår och det betyder i bostadsrättsföreningsvärlden att föregående års bokslut börjar bli klart. Det betyder även att det är dags att välja styrelsemedlemmar till bostadsrättsföreningens styrelse och kolla på underhållsplan och ekonomisk kalkyl för framtiden.


Om du har något att ta upp på stämman - t.ex. förslag på renoveringar/underhåll eller större frågor för huset eller föreningen - mejla oss i styrelsen snarast. Kallelsen till stämman ska vara ute senast två veckor innan stämman så för att kunna besluta om motioner måste vi få in dem i tid. Som det ser ut nu blir stämman någon gång i slutet av april.




Vi vill även påminna om städdagen den 10/4 och ta tillfället i akt och be er komma med förslag på saker att ta tag i under denna dag. Det finns några saker utöver den vanliga städlistan som vi i styrelsen redan funderat på måste göras (beskära buskarna på husets framsida, måla limträbalken på cykelskjulet och laga ett rör i uteförrådet) men om ni har några egna idéer vill vi gärna höra dem. Om ni tycker att något behöver köpas in till huset i anslutning till städdagen (t.ex. växter) så hör även av er så försöker vi fixa det.


Under städdagen ska vi i styrelsen försöka att fixa ett släp och köra en eller några vändor till soptippen... så börja fundera redan nu på om det är något du skulle vilja göra dig av med från dina egna gömmor.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar