måndag 12 mars 2012

Föreningsstämma 22 april klockan 11

Datum för föreningsstämma featuring städdag blir den 22 april 2012 klockan 11.00 på vår utegård i (förhoppningsvis) strålande solsken. Har du/ni någon motion till stämman så behöver styrelsen ha denna senast söndagen den 25 mars klockan 10 för att den ska kunna tas med på kallelsen till mötet. Alla som känner sig sugna på att engagera sig i föreningen gärna får höra av sig till styrelsen snarast. Vi behöver fler medlemmar som kan bjuda på ny energi och komma med nya idéer. Vi sammanträder ca fyra gånger per år och övrigt engagemang är (ganska) frivilligt. Föreningen är dessutom välskött så inga orosmoln väntar vid horisonten.

Vi kommer att ta upp de vanliga punkterna på stämman såsom bokslut, val till styrelsen och underhållsplan för huset. Är du nyfiken på hur stämman går till eller känner dig osäker - fråga gärna mig (Jenny) eller läs styrelsens information om mötesformalia som finns här (som dock inte uppdaterats sedan de nya stadgarna kom).

Kan du/ni inte komma på städdagen meddelas förhinder som vanligt till oss i styrelsen och du/ni blir tilldelad(e) en arbetsuppgift. Sedan vi renoverade utegården har städdagarna verkligen gått snabbt och smärtfritt och med små medel har huset blivit fantastiskt fint! Vi bjuder på fika och grillad korv.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar